Freeze

Frysfunktionen delvis aktiverad och jag kommer ingenstans. Känns som om min rygg och mina ben fryst fast i ett läge utan intresse att bryta ångestförlamningen. Jag har massor att göra, eller kanske knappt något alls. Måste ha tag i v.slussen, innan dess vet jag ju ingenting. Åh, jag HATAR att inte ha koll framåt. Vill ju hemskt gärna i alla fall veta hur de närmaste timmarna ser ut liksom... Frågan är om det gör skillnad egentligen. Ångesten är tok-stor ändå.
//M

Kommentarer
Postat av: ...

Fortsätt kämpa, även om du inte ser den så finns det en helt underbar värld, och den är så värd att slita för, även om jag inte har en aning om hur illa livet kan vara och hur du lider. Tänk om du liksom jag kunde känna lyckan över att få gå till skolan, njuta av dagen och få leva här och nu!

Det finns ett bra liv, ett fantastiskt liv som även du kan få, fortsätt slåss. Ingen fiende är omöjlig, även om du tar en fight med din värsta fiende: dig själv! Ingen kommer någonsin vara elakare och mindre förlåtande än vad du är mot allt underbart som finns i dig. Ge aldrig upp, en bra liv är värt det! Jag lovar...

2011-12-19 @ 19:18:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0