Bloggar från Capio

Det är min andra dag på Capio.

Bor i rum nr.11 (även kallat skrubben, och allt har en anledning kan jag ju avslöja...) på 1:a våningen. Sitter nu vid den gemensamma datorn på våning 2 och skriver, när datorn nu ÄNTLIGEN blev ledig! Hade tur som fick sätta mig här nu, eftersom jag har sitt-timme hela 30 min till. Blir eventuellt lite pianospelande sedan på min keyboard, om jag orkar. För trött, det är jag. Helt galet vansinnigt trött.
Har massa ångest som behöver släppas ut, men det får bli imorgon.

För övrigt har jag haft galen ångest, men personalen verkar jättebra. De andra patienterna är också jättemysiga.  Det är så himla jobbigt att vara här bara.

Var på lab och tog lite prover, och en del av dem måste tas om i slutet av veckan. Menmen. EKG fick jag göra också, så nu har man testat det också då. Känner mig lite rörig och har inte så mycket att skriva. Men nu vet ni att jag lever.

Önskar er alla en god natt <3
/M

If today was your last day...

Det är sista dagen. Eller, det är inte ens en dag kvar, nu är det bara timmar som skiljer mig ifrån Capio. Varje sekund som tickar förbi drar mig helt obarmhärtigt mot något av det svåraste jag kan tänka mig att gå igenom.
Jag har sagt hejdå till Diesel nu, och tårarna bara bränner. Jag vill inte. Sagt hejdå till allt och alla, och nu är det bara en timme tills allt skall vara lastat i bilen och vi åker. Det känns hemskt och vidrigt. Och ännu värre; jag MÅSTE. Jag får inte backa ur nu. Jag måste göra det, och jag måste klara mig igenom det, trots att jag inte vet om det går.
Tack alla som finns vid min sida i det här. Jag hade aldrig vågat utan er.
Tomorrow is too late. Idag gäller det. Och det är för sent att ångra sig nu.
/M

Full av känslor

Dagen har varit lite rörig, speciellt vad gäller känslor...  Mår jättedåligt över morgondagens inskrivning, samtidigt som jag tänker att det behövs. Och så är jag dessutom väldigt glad, eftersom jag tävlade idag :) Tänkte ge en liten tävlingsuppdatering;
LB:1 var första klassen, och jag hade min första start kl 16.49!! Jättesent, men rätt skönt faktiskt :P Ritten kändes ok, inget speciellt åt något håll. Det räckte dock till 68.96% och en tredjeplats!! Procentmässigt var det en andraplats, men då det blev delad förstaplats fanns ju ingen tvåa ;)
Sedan sadlade vi om till LA:1. Ponnyn kändes underbar på framridningen, men dog lite grann på banan. Ritten kändes helt ok, något slö tyckte jag. Men åh, gud så förvånad jag blev när jag såg resultatet!!! <3 VANN klassen på 78.95%!!!! Haha, känns helt sjukt... Men VÄLDIGT bra!!! <3 Ytterligare två stora och jättefina rosetter i min samling, och mycket fina minnen :)
Ska försöka att inte tänka mer nu, utan försöka sova istället. Det blir en lång dag imorgon.
Vill bara passa på att tacka för alla fina sms och ord jag fått! Det betyder så mycket..! <3
Stora kramar
M <33

Inte hejdå

Länge, länge satt jag och grät. Hela världen skakade och det fanns inte en enda kvark i mig som ville släppa bänken och gå hem.
Har sagt hejdå till de flesta nu, och det gör så ont. Ändå är det bra, för det är inte hejdå. Jag kommer tillbaka. Jag måste bara åka bort ett tag, fixa till mitt liv, så att jag sedan kan njuta fullt ut av att ha vänner som er. Och självklart får ni som vill komma ner till mig och hälsa på. <3
Efter att ha pratat med underbara J en stund och fått lite mer info, känns det plötsligt inte lika hopplöst. Det kommer att bli bra, och alla finns kvar. Vi säger inte hejdå.
Tack stora C som satt med mig idag och hjälpte mig än en gång.
Som jag sagt så många gånger; ni räddar mitt liv. Oftare än ni kanske anar. <3
Stor varm kram
/M

Protest

Det är fredag morgon. Min sista dag i skolan på länge. Allt i mig protesterar nu, jag vill INTE åka! Vill inte. Åh, det känns så hemskt... Varför måste JAG åka, när ni andra får vara kvar? Ångesten äter mig. Jag vill inte göra det här.
Har lite att göra idag, lite förberedelser. Ska hämta lite foton jag framkallat, köpa en bok, och kanske titta på kamera med pappa. Kul saker egentligen, ändå vill jag inte. Jag vill inte förbereda längre, för då blir allting så konkret. Att det kommer att bli av.
Nej, nu ska jag ta mig samman. Att gå till skolan i morgonrock är nog ingen bra grej... ;)
Kramkram
M

Varför inte i skolan...?

Jag borde vara på mattelektion nu. Eller, borde och borde, som om det spelar någon roll?
Känner mig lite likgiltig idag, ska ju ändå flytta på måndag, känns inte som om någonting spelar roll nu. Så när jag då dessutom 09:40 (började 10.00) tappade ner moppenyckeln under altanen, kände jag att jag väntar ett tag med att åka. Typ en timme eller så. Har ändå lite att ordna här hemma. 
Fick krypa in under altanen i gruset och kämpa emot impulsen att kasta mig ut, eftersom jag är både smått klaustrofobisk och vädligt rädd för spindlar... Hittade en jättespindel och fick lite panik. hah, fångarna på fortet IRL? Det är rätt kul att se på tv, mindre kul att uppleva det själv... Speciellt under sin egen veranda!! x)
Ikväll blir det träning med ponnyn igen, hoppas på att det går bättre än igår när jag red...
Nej, nu ska jag försöka få lite gjort här hemma, innan jag kör iväg till skolan och "softar" vidare.
Kramkram
/M

Långa nätter

Somnade sent och var helt slut. 
Vaknade tidigt (05.30, mycket tidigt med tanke på att jag hade kunnat sova till 9...). Alltså närmre 4.5.h sömn inatt. Även om jag redan är trött, kan jag inte somna om. Är galet nervös, fastän jag just idag inte har någon som helst anledning att vara det!! Insåg också att jag kände mig lite konstig, och förstod inte varför - tills jag såg mig i spegeln och konstaterade att jag gråtit floder inatt. Ögonen alldeles röda och svullna, och mascara från gårdagen utsmetat i halva ansiktet. Skevt att man kan gråta så när man sover!
Men som sagt, jag är galet nervös idag. Det blir nog en tuff dag... :/
Kramkram
M <3

Vi naturare x)

Hittade denna:
Biologi - om det rör sig
Kemi - om det exploderar
Fysik - om det inte fungerar...
Känns väl mitt i prick eller? <3

Livet fortsätter

Var på Allum på morgonen för att lämna in min telefon (minneskortet i den har ju liksom aldrig fungerat...) och jag får den inte förrän om 10 dagar!!!! :( Lånar mammas tills vidare, men funderar nu på att köpa en Mp3-spelare innan jag åker. Musik kan man ju liksom inte vara utan bara sådär!!
Åkte sedan till skolan och var där ett par timmar bara, så skönt att komma igång med matten igen! Konstig är man väl kanske, men jag har faktiskt saknat den... :P Så skönt med lite logik mitt i all röra!!
Efter skolan blev det in till stan för att besöka min frisör samt framkalla lite foton inför Varberg. Korten blev jättefina, så är det inte just my luck att glömma dem när jag gick av bussen hemma sen? Blä. Får väl ringa Västtrafik imorgon, annars blir det väl bara till att framkalla nya då.. Hade annars en fin stund på stan, träffade min älskade J som peppade och stöttade en lång stund! Så härligt att få ses igen, speciellt nu när jag blir borta! Det hjälper alltid så att träffa henne. <3
Tänk att folk fortfarande finns där, så länge jag varit såhär och så tufft som det varit det senaste! Eller egentligen, de senaste åren.. tack vänner, ni är mitt liv.  <3
L U <3
/ M

Besked

Efter en lång dag med många tårar och hemsk ångest, fick jag slutligen BESKED. Oja. Nu är det klart.
På måndag, den 30 augusti 2010, flyttar jag till Capio Anorexicenter i Varberg. Jag har en knapp vecka kvar här hemma nu... Och jag som knappt börjat packa ens!!! Har massvis att ordna nu. Lite i chock är jag fortfarande, har vetat om detta i snart 4h bara, men även om jag får panik och bara vill gråta, känns det också så vansinnigt skönt. Väntan är över och jag kan inte ångra mig nu. Nu kör vi. Ett två tre - andas in och bara dyk. Har så mycket vänner vid min sida, vad är alternativet till att klara det? Finns inget. <3
Försöker att bara vara positiv och snäll med mig själv nu. Planera istället för att bäva.
Tack underbara J som lyfte mig idag, tack fina lilla C som väntat med mig och stått ut med alla turer upp och ned. Tack stora C att du alltid finns där, och tack min älskade M för att du är den andra halvan av min själ!!! Tack N också. Tack alla. Tack att ni stått ut, står ut och fortfarande finns! Ni är hela min värld.
Älskar er alla
Tänk positivt <3
Det kommer att bli tufft, men det som inte dödar....U know the rest <3 
Stand by me and I'll be fine <3
/M

Smider planer

Har pratat med M och rett ut en del. Planen är klar, och plötsligt känns det lättare igen. Trots att ångesten pressar ihop mig. 
Men, tillsammans är man mindre ensam. 
<3

Så var man hemma igen

Ja, nu är jag hemma igen sedan ett par timmar. Tillbringade eftermiddagen tillsammans med fina E, tack för en fin stund! <3
Dieselponnyn var heltokig idag, var längesen jag red en så pigg häst!!! Helt galen x) Men han kom till arbete tillslut, och då gick han GRYMT!! Så allt bus är honom förlåtet <3
Tyvärr spränger ångesten i mig ikväll. Ännu en kväll när min "teori" bekräftas. Jag vill inte. Vill inte. Imorgon är det måndag, och jag är nervös. Jag fortsätter att invänta det perfekta tillfället, som aldrig kommer att komma. Nästa dag blir nästa vecka som blir nästa månad. Som aldrig blir av. Väntar på ett samtal från min fina M för att försöka reda ut saker och ting.
//M

Liten i världen

Jag tänker på vad du och jag pratade om igår kväll. Tänker på vad du sa, om att åka till A. Tänker och tänker, och längtartill måndag... Imorgon imorgon. Vi smider våra planer, du och jag. Alltid vi. Alltid alltid. Älskar dig.
Känner mig liten idag. Liten inuti. Vill tänka på allt, vill inte tänka på något... Rörigt? OM det är. Snart är det måndag. Längtar. Och därefter är det tisdag. Tisdag. Usch och fy. Men ändå.
Inte många som hänger med i det här inlägget tänker jag, men de som vet bakgrunden förstår.
För er andra kan jag berätta att en eftermiddag med E väntar, och därefter en tur ut till ponnyn. Jag hoppas att det kan få mig på bättre tankar. Det är så lätt att man skjuter upp saker i väntan på rätt tillfälle, men inget tillfälle kommer någonsin att kännas rätt när det gäller saker man inte vill göra eller prata om. Eller knappt ens tänka på.
Livet är svårt.
//M

Vem vet?

Jag tittar på bilder från Capio som olika vänner tagit. Oron och ångesten växer i mig och jag vill bara inte dit. Men jag måste. 
Jag är helt slut i hela kroppen, och inte minst i själen nu. 
Men snälla, kom dit. Ni är anledningen till att jag kanske orkar. Kanske. Snälla, kom.
Och ring, för guds skull. Jag klarar inte det här själv.
Helgen går rätt fort här, och redan imorgon åker jag hem. Vad jag gör? Ingenting. Promenerar, läser gammelsvenska och sover. Typ. Och längtar förstås. Längtar till måndag, och saknar M, stora C, N m.fl. så det gör ont i mig.
Save me
I cannot do this on my own


Älskar er alla
/M

Uddevalla

Är hos min lilla mormor i Uddevalla över helgen. Så skönt att komma hemifrån en stund, även om jag längtar till måndag. Dagen igår var värre än på länge... <3 För värre, det blir det ju. Typ hela tiden. Tack och lov fanns min M där för att lyfta upp mig med värmande ord. Jag förstår inte hur jag skulle klara det utan henne! Och stora C, såklart. Utan hennes hjälp hade jag inte orkat alls.
Men nu är det ju så att de faktiskt finns, därför klarar jag mig än. Men hur länge? Ingen som vet.
Keep it up, don't give in.
/M <3

Hallelujah...

Well your faith was strong, but you needed proof
You saw her bathing on the roof
Her beauty and the moolight overthrew you

She tied you to her kitchen-chair
She broke your throne and cut your hair
And from your lips she drew the Hallelujah



Jag vill ha tillbaka mitt Hallelujah. Livet är inte som det var.
//M<3

M <3

Efter en jobbig dag i skolan, körde jag ut och hälsade på min alldeles egna och mycket underbara M <3 Kändes konstigt, men underbart ändå. Jag behöver henne verkligen, och blev så glad över att bara få ses!!!
Men nej, annars är det INTE bra idag. Är kall och trött och bara allmänt nere. Inte kul. Tack och lov fick stunden med M mig att samla lite kraft, så kanske orkar jag rida sen ikväll ändå <3
/M<3

Hule<3

Hulesärken idag! Tillbringade dagen med fina vänner på "Pull your string", och skrattade så mycket.. x)
Tränade för min dressyrtränare på kvällen (spenderade nästan två timmar i sadeln... :P ) och Diesel gick SUPER! Han kändes verkligen jättefin, så jag är så glad för det!
Dessutom är det så att min älskade M nu har flyttat, så jag sitter och längtar till imorgon eftermiddag när jag äntligen kan hälsa på henne!!! :D <3 Åh, min lilla fina ängel, tänk att jag har blivit så beroende av att ha dig i närheten..? <3
Mår annars inte särskilt bra. Allt blir sämre för var dag och det är hemskt. Är rädd, nervös, ledsen och ångestfylld 24/7. Och bättre blir det ju som sagt inte. Konstigt att det kan spöka så!!!
Hoppas det är bättre med er än med mig <3
//M<3

I just can't do this anymore

Någon gång borde jag ju fatta tänker jag. Fatta att det är dags att lägga av, att sluta såra sig själv och andra. Men jag kan inte. Nej, jag KAN inte. 
Jag har inte tillgång till tankar och känslor längre, det är inte jag som bestämmer, fastän jag försöker intala mig att det visst är så.
Jag är trött och snurrig. Åh, det förstör allt! Jag på så dåligt humör, det gjorde hela dagen tuff och träningen ikväll ser jag inte ens fram emot.
USCH säger jag bara. Jag vill ingenting.
//M

Utmattad

Har gått trött och frusen genom dagen. Satt utmattad i stallet och orkade helt enkelt inte flytta mig (=lat=skäms). Svimfärdig osv. Menmen, det är knappt ens jobbigt längre. Det enda som är tungt är ångesten emellanåt. Och jag har ju klarat över tre år nu, varför inte en kväll till? Som om en kväll hit eller dit spelar någon roll. Det jag inte känner idag känner jag imorgon.

2nd day

Andra dagen i skolan idag då. 

Själv dagen var ett rent helvete (inombords) även om skoldagens var lugn och mysig! Dock fick humöret lite hjälp i stallet idag, eftersom ponnyn gick underbart fint mot slutet, och kära M dessutom ringde för att berätta att hon antagligen flyttar till ett nytt ställe imorgon - där jag troligtvis kommer att kunna hälsa på henne!! :D Lycka <3
Nu har dock ångesten hunnit ikapp, så humöret dalar igen. Menmen. Pendlar svänger alltid, så det kommer att ljusna igen. Snart, förhoppningsvis.
Kram M <3

NV TVÄR 3 <3

Jaha, så var skolan igång igen nu då. Skönt, och jobbigt. Allt på samma gång. <3
Men ändå så himla kul att se alla igen! Tänk att jag faktiskt fick komma tillbaka och träffa alla, och tänk att man faktiskt blev välkomnad! Var så rädd att allt skulle kännas helt skevt, men det gjorde det inte :) Det kan ju omöjligt finnas en enda klass i hela världen som slår min! <3
Och tänk, nu går jag i trean! Kanske inte mitt sista år, men det är vårt sista år, och nu tillhör jag NV TVär 3!! Som jag har VÄNTAT på den här dagen :) För att inte tala om studenten, som oavsett år, kommer att komma <3
För en halvtimme sedan satt jag här i ångest. Men, som vanligt har min underbara N fått mig på fötter. Älskade ängel, I can't live a day without you <3
M. Jag tänker på dig. Och J. Och lilla C. Och så många, många andra.
Stor kram
M <3

Var tog all ork vägen...?

Åh. 
Luften har gått ur mig, ångest är det enda som finns kvar. Jag andas den, lever den, och jag orkar inte mer.
Jag vill inte till Varberg. Jag är ambivalent inför morgondagen. Men, jag ska träffa alla igen. Ska. Ska. Ska.
Jag måste våga helt enkelt.
Tur att man har fina vänner.
<3
/M

Hopptävling!

Just hemkommen från dagens hopptävling i Nääs!
I LD+5 fick vi ett stopp, himla synd eftersom vi annars hade bra flyt och tempo!! I LC gick vi dubbelnolla, och låg på placering ända fram till sista - som petade ner oss... Blev en femteplats ;) Helt godkänt med tanke på att det faktiskt var vår första lokala hopptävling tillsammans! =) Jag var inte alls rädd, så jag är nöjd ;) <3
Mår annars inte 100 precis. Allt känns så himla tungt och jag tänker på M mest hela tiden. Och J såklart. Och massa andra. Det finns så mycket elände att man knappt vet var man ska börja. Kvällen blir inte kul ikväll.
Imorgon börjar skolan i alla fall! :D Längtar så! Efter både skolarbete och efter att få träffa alla, det har varit en lång och tung sommar.
/M

Anonym

Svar till Anonym; 

Jag vet inte ännu när jag ska till Capio, de börjar skicka ut kallelser igen v.33, så förhoppningsvis dröjer det väl inte alltför länge. Jag hatar att vänta... Men visst, jag har fått det beviljat. Jag väntar bara på ett datum.
Ska du dit?

Stan

Var i stan på förmiddagen med underbara N :) <3 Hittade ÄNTLIGEN mitt älskade PHC schampoo,så nu hoppas vi bara att det är lika bra som jag minns! Kör på det lila nu, annars får jag väl byta färg helt enkelt ;) Hittade en jättegod parfym också i världens sötaste lilla flaska! Allt för Capio alltså. Inget får öppnas före dess... :P Bästa motivationen!
Ska ut till stallet om någon timme och pyssla inför morgondagens HOPPtävling!! :D Är nervös... Tänk om jag glömmer banan? Eller trillar av? Eller skämmer ut mig på något annat sätt? Jaja, det går säkert, jag älskar ju ponnyn och han ställer alltid upp <33
Försöker att inte fokusera för mycket på Capio, det gör mig bara deppig, aggressiv och anti x) Lyssnar istället på Nichole Nordeman och försöker att leva minut för minut. Jag längtar till måndag när skolan ÄNTLIGEN börjar igen, och jag och N blir "programmisar" x) <3 Längtar. Tänk, nu tillhör jag faktiskt: NV Tvär 3!!! Wow. Det trodde jag aldrig. Trean <3
Gårdagens uttryck; trampmobil
Dagens:
"Akta, N, SPRING!!"
"Hahah OJ en SPÅRVAGN!" *springer*
Inte många som fattar vad som hände kanske... Men jag och N gick över vägen utan att se oss för, och plötsligt var det en spårvagn där... Och vi bara skrattade. Är man tvärare och dessutom i sin egen värld så går det som det går x) <3
Skriver senare igen
Stor kram
M<33

Fredag den 13:e

Idag är det fredag den trettonde. 
Var och lunchade med mamma, en vän till mig och hennes mamma ute i solskenet. Mysigt, även om jag åt lite långsamt. Jaja, höll ångesten under kontroll iaf.
Var sedan ute i stallet och skrittade runt på ponnyn och träffade fina fina N. Tänk att vi blir "programkompisar" i höst!!! Det är nästan för bra för att vara sant <3 =)
Men.
Mår inte bra.
Det är min otur so far, typ.
//M

Rädsla

Jag är rädd. Jag vill inte dit. Vill verkligen inte. Allt går åt skogen nu, allt är så tungt och jobbigt. Jag klarar det inte. 

Jag vill inte bli inlåst en gång till. Bevakad och kontrollerad igen. Vill inte spärras in i ett hus och se livet försvinna. Se det flyga förbi utanför, liksom. Jag vill inte släppa taget igen, vill inte tappa kontrollen. Jag vill inte vara ensam. Jag vill inte bo själv i en ny stad med alla minst en timmes motorväg ifrån mig. Vill inte vill inte. Jag vågar inte och kan inte. Så sjukt rädd för den cell där jag kommer att tillbringa ett par månader i höst.
Jag vill fly. Men kan inte. Åh, jag blir galen.
/M

Ångest igen

Galen ångest. Flydde till pianot först, men det hjälpte inte. Satte mig här, men det slutar inte. Ångesten vägrar sluta bråka med mig. Så nu ska jag fly ut i solen och hoppas att det lättar.
Jag vill inte till Capio. Det kommer inte att gå. De kommer att slänga ut mig. Jag vill inte dit.
//M

Regn

Massvis med regn idag!
Har städat mitt rum idag och ordnat i garderoben, så nu är alla strumpor vikta och ordnade i färgordning igen... Något måste man ju göra när man har tråkigt!
Har börjat pyssla och packa inför Varberg trots att det kanske är många veckor kvar. Det känns lite onödigt, samtidigt som det är skönt. Det är ett sätt att acceptera att det kommer att bli av. Dessutom hjälper planeringen mig att fokusera på hur jag ska ha mitt rum istället på hur jobbigt det kommer att bli. Hoppas nu bara att jag inte får ett rött eller orange rum, det passar inte alls med mina färgval.... x)
Ska ut till ponnyn snart. Det blir väl barbackadressyr idag antar jag, stackaren är ju ute i regnet och blir blöt...! Jaja, jag ska ju bara byta om så kastar jag mig ut och räddar honom ;) <3
Hoppas allt är fint med er! 
Tänker på er, J och M. Hela tiden. <3
/M

22:22

Klockan är 22:22 nu när jag börjar skriva, och jag har precis kommit hem ifrån stallet. Hoppade ponnyn med mor min som tränare, och det gick faktiskt bra! Lite rädd blev jag, men vi tog oss över både oxrar och räcken på 95cm ;)
Haft mycket och åter mycket ångest idag, hoppas på att morgondagen blir lättare. Imorgon är det mammas namnsdag, och jag har nog inget planerat förutom städning av rummet. Eventuellt blir det en liten tripp med en kompis också, men vi får väl se. Som sagt inget bestämt ännu.
Tänker på min underbart fina Jenny ikväll. Jag finns för dig tjejen, oavsett vad det gäller eller när på dygnet du kan komma att behöva mig!
Stor Kram
/M

Trasig

Jag känner mig splittrad. 
Vänner i olika delar av landet. Jag måste stanna där jag är och vänta på besked.
Något inuti skadar mig mer nu än på länge. 
Negativ idag. Så vansinnigt negativ.
Har åtminstone påbörjat förberedelsen för både skola och Capio nu. Städar rummet och massa lådor för att på något sätt försöka få ordning i mitt liv. Åh, varför ska det vara så svårt? Jag vet inte ens vad jag vill.
Det är så svårt att kriga när man inte vet på vems sida man står.
Kärlek till er alla
/M

Morgon

Det är måndag morgon.
En helvetesmorgon för många. För min J innebär det början på en resa, för andra innebär det första arbetsdagen. Och för mig? Ingen aning. Men samtidigt som jag vaknade imorse kickade ångesten igång. Så nu sitter jag här, trots att jag borde äta frukost. Benen har ingen lust att samarbeta. JAG har ingen lust att samarbeta. Jag måste, och det vet jag. Men vill inte. Underbart när tårarna bränner trots att man bara varit vaken i en knapp timme...
Ska till stan med mamma idag i alla fall, inhandla saker inför både skola och Capio. Det blir nog bra. Måste tro det i alla fall.
Och jag vet, att fastän det känns omöjligt nu, och fastän det är såååå många timmar kvar, kommer jag att klara den här dagen också. En minut i sänder. Tiden för en framåt mot det oundvikliga, men också bort ifrån all ångest man känt. Mer finns, javisst, men just DEN HÄR minuten av ångest kommer aldrig igen. Skev tanke.
Önskar er alla en fin dag
/M<3

Home again

Hemma igen efter gudstjänsten. Den var väl ok, inte super. Något stel idag tycker jag. Menmen, vad gör väl det när man är med sina änglar? Det får verkligen inte dröja tills vi ses igen, saknar er båda redan!!!
Nu har man då lunchat och är inte särskilt positiv längre. Väntar på telefonsamtal och sitter här och bara tvekar allmänt. Har ingen lust att åka till stallet alls idag, har inte lust att göra någonting. Alla måsten tynger mig! Samtidigt försöker man att hålla näsan över vattenytan. Det är långt ifrån lätt dagar som denna...
Hoppas alla därute är ok
/M/
<3

8/8

God morgon
Fast morgonen inte känns alls god. Jag vaknade precis, och ångesten sliter redan i mig. Helst vill jag bara krypa tillbaka ner under täcket och aldrig gå upp mer, men det går ju inte. Jag ska in till stan och träffa mina små änglar. Ändå känns allt meningslöst utan M. Konstigt? Nej. Jag orkar inte utan dig, min underbaraste. Orkar ingenting.
Menmen, utan mina små änglar att se fram emot att träffa nu, hade jag verkligen legat kvar i sängen hela dagen. '
Ikväll blir det (helt oambitiöst) en uteritt på Diesel. Vi båda behöver vila upp oss efter gårdagen, och börja tagga inför nästa helg.
Annars inget att rapportera i nuläget, skriver säkert senare igen.
/M

Det kan inte alltid vara ljust

Livet kan inte vara ljust jämt. Och idag har det sannerligen varit mörkt.
Tävlade Diesel. Första klassen gick helt enkelt dåligt, ingen av oss ville vara i den alldeles för stora, bastuvarma manegen och trava runt... Andra klassen kändes super faktiskt, och vi plockade vår första åtta i LA! Alltid upplyftande, även om domaren dömde ner resten och skrev ett tyket protokoll... Nåja, älskar ponnyn i alla fall.
Pratade med min underbara vän en timme nu på kvällen, och saknar henne redan igen. Livet är orättvist, och jag önskar så att jag var lite starkare och kunde hjälpa.
Resten av dagen har tillbringats i ångest, inte kul. Håller den under kontroll, men knappt. Både kropp och själ är trötta, vilket gör det svårt...!
Imorgon blir det dock Tabernaklet med två fina J:n, ser fram emot det! <3
Ledsen för rörigt inlägg, men jag är lite rörig idag.
Kram M

Fredag

"May it be a light for you in dark places, when all other lights go out"
Mitt liv är lite rörigt just nu. Jag hoppas att jag snart kan få rätsida på allt, för såhär orkar jag banne mig inte ha det!!!
Var ute hos Diesel i 7h idag och red och ordnade saker inför morgondagens tävling. Så lagom pepp med tanke på allt som hänt, men ponnyn gick superfint idag i alla fall. Tror det blir bra att åka och få lite annat att tänka på!
Lyssnar på lite musik, ska snart sova. Är galet trött fastän klockan bara är 22.30! Jaja. På måndag kan jag sova ut.
Kram
M

Regnet det bara öser ner...

OMG vad det regnar! Usch och fy för det!
Har storstädat hela huset samt rensat kylskåpet, allt ska ju vara tiptop imorgon när mamma och brorsan kommer hem.
Ska ut till stallet om en stund och börja ordna allt inför morgondagens tävling. Hoppas på fint väder - så vi slipper bli blöta! Inte för att det kommer att gå bra imorgon, menmen. Får väl åka dit och bara snurra runt helt enkelt. Mycket motstånd tycks det bli, men det blir kul att träffa alla igen! Börjar känna igen folk nu ;)
Skriver mer senare idag, om jag får något mer att skriva.
//M <3

Saknar dig...

När jag var liten fick jag lära mig att:

ett år var 365 dagar,

att en vecka 7 dagar,

att en dag var 24 timmar,

att en timme var 60 minuter,

att en minut var 60 sekunder,

men inte fan fick jag lära mig att en sekund utan dig var som en evighet !

Stark.

Jag måste vara stark för din skull nu. Inte låta dig se mina tårar, inte låta dig känna hur ont det gör i mig. Vi måste klara det tillsammans nu, även om vi inte får vara tillsammans. Och det är det svåraste jag någonsin varit tvungen att acceptera.
Har tränat dressyr med min ponny idag för min tränare. Tack och lov är hon human, och tränade inte livet ur oss idag när varken jag eller ponnyn är på topp. Är mycket tacksam för det. För övrigt gick träningen helt ok, och även om jag då rakt inte är taggad för lördag, ska jag ändå åka dit. Vad förlorar jag, liksom?
Har ingen lust att skriva med nu. Livet är galet och orättvist. Imorgon är en ny dag.
/M

M&M

Åh.
Ja, vad det än blir, älskade vän, så kommer det att bli bra. Och allting kommer att ordna sig. Det tror jag - för det måste vi tro!
Du är den andra halvan av min själ, vad skulle mitt liv spela för roll utan dig? Jag förstår inte... Varför blev det såhär???
Lyssnar på When the rain comes med Third day och tänker på dig. Oavsett var du tar vägen, kommer jag att finnas där.
Här är en del av texten till ditt stycke. Fler stycken blir det. Säkerligen. Och någon gång ska jag låta dig lyssna också.

(...)


Vänta
Allting kommer lätta
Allting kommer vända
Det kommer att bli bra


Ingenting blir
Som vi trott
Vi står och tvekar
Som vi länge gjort
Det kommer ljusna
Men vägen är svår
Vi måste blicka framåt
Så gott vi förmår

Andas
Fortsätt bara andas
Låt själen ta ett
Djupt andetag

Hoppas
Fortsätt bara hoppas
Jag finns här med dig nu
Ja, jag finns kvar

När ingenting blir
Som vi trott
Och det gråa molnet
Hänger tungt och stort (över oss)
Ska vi kämpa
Det kommer att bli bra
Tillsammans klarar vi allt
Du och jag

Älskar dig
/M

Morgonritt

Nyss hemkommen efter en två timmar lång uteritt (alltså efter sammanlagt fyra timmar i stallet...)! Red med underbara M förstås, och hade jättemysigt. <3
I princip hela veckan är fullbokad med massa grejer att göra, folk att träffa osv. Kul, men lite stressigt! Ska på sätt och vis bli skönt att få nästa vecka lite lugn innan skolan drar igång.
Tänker inte så mycket ännu idag, det kommer säkert framåt kvällen. Väntar på besked, men väntar inte längre egentligen. Har så fruktansvärt mycket annat att tänka på. <3
Kärlek till er
/M<3

För Kärlekens skull

Vännen. Min älskade underbara egna allra bästa vän. Hur kunde det bli såhär??? Jag är så ledsen för din skull, för vår skull, ändå är jag glad och tacksam. Kanske är det NU vändningen kommer? Jag hoppas och ber för att vi ska få lov att vända tillsammans, med hjälp av varandra. Men egentligen spelar det ingen roll var du bor - vi kommer ändå att vända detta TILLSAMMANS. Men åh, jag vill att allt blir som du vill såklart, men om JAG fick bestämma skulle vi bo tillsammans i höst. Ta hand om varandra. Bara att ha dig där dygnet runt- en dröm helt enkelt!! Vi har ju så länge planerat att flytta hemifrån ihop, och även om detta kanske inte är riktigt vad vi hade tänkt oss, är det ett steg mot LIVET. Åh, snälla snälla, låt bara allt bli bra nu. I can't live a day without you. Jag skulle aldrig orka utan dig, så snälla, för VÅR skull - ge inte upp nu!!!

Oavsett vad som händer nu så finns jag här. 
Du vet vad jag hoppas och vill, men låt nu alla med koll och kontroll bestämma. Och om de låter DIG välja - välj då efter vad DU vill och inte efter vad jag vill. Du är viktigare för mig än vad jag själv är. Mår du bra blir jag automatiskt glad, vår telepati slår aldrig fel. <3

Underbara älskade. Glöm mig inte. Glöm inte att jag finns här. Glöm inte hur mycket du betyder. Glöm inte hur orolig jag är varje dag för att förlora dig. Glöm inte att kämpa nu - för det är nu eller aldrig.

Nu jäklar. Nu gör vi det här. Tillsammans - oavsett vart de bestämmer sig för att placera oss.


Kärlek till dig, tjejen. Du är min allra bästa vän, och jag älskar dig så mycket.
Stor kram
Din M

I'm alive

Ja, jag lever. 
Kvällen igår var fullständigt vidrig, men nu har jag lyckats stänga av en stund. Chattar med folk. Lyssnar på musik. bara fortsätter andas. Jag vet att kvällen kommer bli en disaster - så jag ser inte fram emot den. Men jag försöker leva i varje sekund, orkar inte tänka framåt.
Någon gång kommer det där brevet, någon gång flyttar jag. Men före dess väntar många veckor hemma, och antagligen ett par tillsammans med mina underbara vänner i skolan. Hoppas på det <3
Take me by the hand, take me somewhere new

M, du är bäst, och jag skulle aldrig orka utan dig! Jag är SÅ glad att jag har dig!!! Hoppas du vet det. <3
Stor kram 
//Miss M<3

Inte bra

Krångel med allt. Allt allt allt. Rädsla, trötthet, smärta, ångest, stress... Så mycket måsten! 
Är trött och darrig, alltså har jag ingen chans att pressa undan ångesten som för tillfället bubblar i hela kroppen. Jag orkar inte. Orken är slut. Ändå måste jag vara stark. Lilla jag har inga behov förstår ni - jag måste alltid vara pigg och glad och stark. 
Har annars haft en rätt trevlig dag egentligen, och just nu sitter jag och chattar med en av mina änglar. Tack att ni finns. Ni är allt. <3
//M

RSS 2.0