Fredagsmys!

Har haft en ok dag idag faktiskt! Två (!) jättebra samtal som kändes stärkande, fått fina sms av vänner, sett på Idol med tjejerna... Mycket skratt idag! Välbehövt kan jag lugnt säga - den här veckan har varit... Ja, låt os säga "speciell". Ser nu fram emot morgondagen, och närmre i tiden; avslutet på Idol. Undra vem som åker ut idag? :P Bara för att jag inte har ngt att funder på x)

Nä, ska in till mig och spela lite keyboard innan Idol, finns inte särskilt mycket att berätta här idag. Nej, sant, inte idag HELLER. Varför? hah, guess. Det händer ju "SÅ MYCKET" här...

Stor godnattkram

//M

Nähä...?

Igår kväll var jag rätt säker på att det inte skulle bli sämre än så. Och sen; nähä? Hade visst fel... Den här dagen har varit lite "one of a kind", eller ska vi säga "precis som det var för typ 1-2 månader sen"?. Här går vi bakåt i utvecklingen...

Nåja, ska upp till resonansen snart, och därefter blir det kvf i uppehållsrummet idag eftersom det är storstädning av kök och matsal på undervån. ;) Förhoppningsvis mysigt. Ska försöka hålla näsan över vattenytan och se på Grey's med de andra tjejerna ikväll, sånt brukar ge mig energi <3

Annars inte mycket att rapportera. Det är som det är och det är bara att överleva.

//M

Inte pepp..

Ingenting fungerar här, och jag är SÅ inte pepp. Allt känns svart och tungt och jag har så galet svårt att se framåt! hade tt bra samtal med min behandlare iaf  (försöker vara öppen eftersom lögner inte leder någon vart), och fick en del fina och efterlängtade mail. Blev glad såklart över det, ändå är allt så himla jobbigt! Så arg på allt, på organisation och struktur som inte hänger ihop eller fungerar (vilket jag uttryckte för min beh. idag)!

Inte så mycket mer att rapportera. Det är tisdag och nästan siesta, och jag vill bara vända ut och in på mig själv och studsa iväg. Eller sjunka genom jorden? Kan inte bestämma mig.
Hur som helst. Kaos och frontalkrockar i hjärnan.

Så kan det gå.

//M

Tillbaka på Capio

Är nu tillbaka på Capio. Har ätit middag och frukt, och har nu ingen speciell plan alls för vad jag ska hitta på före kvf. Mår bara allmänt dåligt... Det är jobbigt att vara här, speciellt när allt kraschat inuti (och jag återupptagit typ alla gamla mönster), och jag ser INTE fram emot morgondagen (speciellt inte morgontimmarna).

Har julpyntat mitt rum med tomte, blomma och ljusstake. Trodde att jag skulle bli glad av det, men istället blev jag bara ledsen. Det känns så sorgligt att julpynta ett rum som inte är sitt eget utan tillhör ett BEHANDLINGSHEM. Känns fel. Helt fel.

Negativ som sjutton, men hur skulle jag orka vara positiv nu? Nu när allt går mig emot?
Tack och lov finns det fortfarande fina människor som orkar förgylla mina dagar. Stort tack till er alla <3


Kram
Er M

Faller

Faller tillbaka. 
Vill inte åka. 
Vill inte stanna.
Åh, varför är allt så SVÅRT!!??
Vänder ut och in på mig själv.
Och måendet slår i botten.
Allt är som förut.
Nåja, nästan allt.
Och en del av mig önskar - 
att precis, precis ALLT var EXAKT som förut.
/M

Väntar...

Har nu sett nya Harry Potter filmen med familjen på Bergakungen inne i stan. Tycker att den var bra! Längtar efter att få se slutet dock... Juli, eller när var det? Jaja, tiden går, snart är vi där.
Har lagat middag (Tacofisk) och väntar nu bara på potatisen. Sedan blir det middag, följt av en helt lugn kväll för min del. Ja, förutom ångest och två "måltider" till då. Usch. Nej, bra mår man ju inte iaf. Men tiden går som sagt, snart är det sön efftermiddag och då är allt som vanligt igen. Hah, första gången jag längtar efter en söndag tror jag!! Söndag är nästan måndag, och måndag - det säger väl sig självt?
Inte mycket mer att rapportera, livet rätt händelselöst. Det är ångest som vanligt, vila som vanligt, mat som vanligt... Det enda som är ovanligt är att jag sitter hemma och då dessutom har obegränsad åtkomst till internet x)
Kram på er
/M

Vad tänkte jag på???

Ja. idag undrar jag verkligen vad jag tänkte på. Jag menar, fredag-söndag? NÖT säger jag bara!!! Faller inuti och orkar inte. Längtar till imorgon eftermiddag samtidigt som jag absolut inte vill tillbaka. Inte dit. Och jag vill inte vara här. Vill bara dra ifrån allt, ifrån mig själv, och fly.
Istället ska jag snart gå ner för trappan, dra på mig skorna och åka in till stan för att gå på bio med min familj. Låter mysigt kanske, men just nu kan jag nog komma på miljarder saker som känns med lockande.
Galet negativ idag. Det är inte lätt när det är svårt.
//M

Permission

Sitter nu hemma i mitt rum och skriver, min 1:a permission! (Räknar inte de 4.5h jag hade för 3 veckor sedan...)

Mår inte speciellt bra alls, alla gamla vanor och mönster lockar. Det är mycket tuffare än jag föreställt mig! Jaja, det var väldigt mysigt att hälsa på i skolan iaf, träffa lite folk <3 Gud vad jag har saknat alla! Förhoppningsvis dröjer det inte så länge till nästa gång <3 Skönt att alla underbaringar reagerar bra - inga konstiga kommentarer där inte!!!
Ska slutligen citera en buddhistmunk:


"Allt är svårt i början, men det är som att bestiga ett berg. Börja bara klättra, så är du snart uppe" <3



Stor kram
//M

Packar och städar

Hej och hå! Packar och städar för fullt inför morgondagens hemresa och den "korta" permissionen (fre-lör, jag tycker det är väldigt lång tid). Termostaten i mitt rum har flippat ur fullständigt nu när det blivit kallare ute (vinden ligger på mot mitt fönster, och precis därunder står elementet. Smart va?) så jag får stå ut med att leva i en bastu för tillfället. Jaja, jag ska väl inte klaga antar jag, men jag är inte riktigt säker på om jag föredrar bastu framför igloo, som var vad mitt rum imiterade förra veckan...

Ska nu spela spel en liten stund före fikat. Vi hörs <3

//M

Livet på G

Det märks att måndagen är avklarad för denna vecka! Trots ett galet jobbig morgon börjar jag nu "vakna" igen. Fick ett mail som gjorde mig  väldigt glad - min fredag tycks börja ta form! Kanske blir den som jag ville ändå? <3
Helgen börjar också bli bättre, börjar få grepp om den.

Inväntar nu fika, och därefter blir det BK (basal kroppskännedom, INTE Burger King :P ) med massage hos sjukgymnasten :) Tror det blir bra faktiskt, hon är så mysig!

Jaja, det var väl det för nu antar jag. Visst är det wierd att man alltid har tidsbrist här trots att man inte egentligen gör någonting?? :P

Jaja, skriver mer sen. Eller någon annan gång. Typ. Liksom. Eller nåt. (Capiouttryck <3). Ska ner till fikat nu, efter att först ha kollat om något mer efterlängtat mail har trillat in :P

Stor Kram

//M

MÅNDAG i mitt liv

Ja, hej och hå, så var det måndag igen. Måndag med stort M. Knepig dag faktiskt! Började helt åt skogen på morgonen, men hade sedan ett toppenbra möte med självaste Chefen (!) som faktiskt räddade större delen av min dag! Hörde av mig till en person jag inte haft kontakt med på flera månader, och sms-konversationen fick mig på gott humör <3 Tog sedan en (ngt rask kanske) promenad vid havet och njöt i fulla drag. Så himla härligt!

Såhär på kvällen känns det att det är måndag kväll, men jag lär ju överleva. Liksom. Typ. Eller nåt.

Kram <3

//M

Tomt

Det är söndag och rätt tomt här. Både igår och idag (fram till middagen) var vi bara 7 pat. här!! Känns galet.
Det märks att det är söndag, men vi hade en mysig middag ihop (delvis helt utan personal, och vi klarade det!! fatta vad  grymma vi är <3). Missade tyvärr fotvårdsstunden imorse, somnade... Blir så arg på mina tabletter!! >:(

Sitter och väntar på frukstund samt resonansterapi med älskade och underbara J. Så mycket mer finns inte att rapportera. Utom möjligtvis då att jag planerar för nästa fredag och inser att allt inte alltid blir som man har tänkt sig. Förhoppningsvis förändras mina förutsättningar imorgon.


P&K
//M

Trying to get by

Kvällen igår var helt klart en klass för sig. Och jag är så GALET trött på att låtsas att allt är så jädra perfekt jämt!!! Så långt ifrån alltså. Så långt ifrån. Dessutom var det kaos på taket här inne, så jag kan bara skatta mig lycklig (minst sagt) som har fina C att ringa. Tack och lov hjälpte hon mig igenom det värsta, så sömn blev det väl om än bara ett par timmar. Ibland är det så skönt att ha någon i örat som bara förstår utan att man måste förklara!!! Livet borde egentligen vara så jämt...

Kan inte påstå att det här dagen är bättre än igår. Tankarna gör mig galen och de snurrar om möjligt ännu mer än igår. Tankar på allt, men först och främst mattankar. Så kan det vara. Men det är *** inte kul, och det är sjukt svårt att bara stå ut.

Ska svara Anonym också (som undrade hur länge jag ska vara här och hur det ser ut över jul): Jag vet inte hur länge jag ska vara här, inte den blekaste aning. Det blir väl så länge det blir, typ. De har öppet här över jul och nyår, så eventuellt blir man väl kvar här. Ingenting bestämt ännu.


Ska nu överlämna platsen här vid datorn åt en liten underbaring här.
Vi hörs

/M

Thursday..

Först svar till Anonym..:

Vill inte hänga ut någon såhär på nätet, och säger därför inte vem jag har som behandlare. Men ja, jag har bytt (bytte för rätt många veckor sedan). Är på det stora hela nu VÄLDIGT nöjd med mina samtal ;)


Det är torsdag i mitt liv och torsdagslunchen är avklarad. Jag lever ju uppenbarligen fortfarande också, även om det känns som om det är lite på gränsen. Ska ut med finaste J efter fikat, längtar <3 hade sjukgymnastik imorse (som var bra <3) men inget samtal idag. Har skött min tvätt också, men annars inte gjort så mycket. Livet är inte så snällt mot en alla gånger... Försöker att stå ut. På något sätt har jag ändå klarat nästan 11 veckor här nu, så varför inte en dag till? Eller, för att inte tänka så långt (kan kännas helt oöverkomligt), så tar jag en minut i taget. Man klarar alltid en minut till. Eller en sekund. Sekunder blir minuter som blir timmar som blir dagar som blir veckor som blir månader och så rullar det på.

Men gud så flummig, förlåt.
Ska ner och fika snart.
Puss och kram

//M

Speedbloggin'

Hej och hå, speedbloggar före kvf! Har varit nere och dukat eftersom jag har kökstjänst idag, duktigt eller? (Svar; nej, bara obligatoriskt). Blir gröt ikväll (min haträtt) så ska bara försöka överleva. Hade ett asjobbigt, och får en gångs skull inte bra, samtal idag. Tack gode gud för resonansterapin med älskade J!!! <3

Måste springa, ska ner och lägga upp!

Puss och kram
//M<3

Långa dagar

Ska först svara Anonym; Ja, jag bor fortfarande på steg 1.

Väntar på siestan (alltså bli inlåst på rummet). Annars händer inget. Snön töar (tack och lov) och jag ska ut senare idag. Inga möten.

Dålig och trist update, sry. Men så kan det vara ibland. <3

//M

Suck.

Måndag.
Sjukt mycket måndag helt igenom idag. Har haft en hemsk dag, flera i rad nu faktiskt, och är så trött och less. Det är så sjukt jobbigt att ha det såhär!!! Tur då att man har en underbar behandlare som lyssnar, som låter en "prata ut" och inte rättar eller frågar på en gång. Som inte pushar när man inte är på humör. Det uppskattas.

Ny tjej här idag, inte pratat med henne ännu men hon verkar trevlig! Hoppas det blir bra. <3 Herregud, jag minns min första dag. Man kan inte tro att det var 10 veckor sedan nu. Ja, jisses, idag är första dagen på min 11:e vecka! Tiden går även om dagarna segar. Hur man nu ska förklara det.

Synd att det inte är bra personal ikväll, för det hade jag behövt. Väntar på ett samtal (<3), och så blir det min och J's dagliga "terapistund" i resonansen. Behövs sannerligen idag. Imorgon kommer fina S igen, och jag längtar. Det är så skönt att ha folk här som får en att känna sig trygg!!!!

Jaja. Nog för idag. Mer spännande än såhär blir det ju liksom inte. Eller jo, dagens utflykt...(håll i er)....: APOTEKET!!! Hah. U see what I mean?

Stor kram
/M

The Last Song

Det är söndag rakt igenom idag. längtar till tisdag när allt detta är över för den här veckan. Jag hatar söndagar, av hela mitt hjärta, och försöker att bara stå ut. Den enda som inte fattat att det är söndag är solen, som envisas med att skina så mycket att jag nästan blir irriterad. Den passar inte in. Men samtidigt är jag väldigt glad att det inte regnar! Regn och rusk hade bara gjort allt ännu värre.

Har spelat Skip-Bo med ett par fina tjejer, lyssnat på Ted Gärdestad och sett The Last Song två gånger idag, fastän klockan inte hunnit bli mer än 14.44. Har Miley Cyrus låt "When I look at you" på hjärnan, vilket är irriterande men ändå ok eftersom jag tycker om den <3

Ska städa mitt rum idag, ligga i resonansen samt promenera en stund men annars inget speciellt. Kanske blir det The Last Song en gång till, you never know ;P <3

Hoppas ni som läser inte känner av söndagen på samma sätt som jag gör!
Stor kram <3

//M

Lördag hela dagen

Hej och hå.
Lördag här på CACV! Det är lungt, tyst och stilla, och hittills har vi haft en rätt skön dag! Solen skiner för fullt ute så jag ska ut snart :)
Har spenderat förmiddagen i sällskapsrummet där jag spelat Skip-Bo (varning; beroendeframkallande XD) med både personal och patienter. Väldigt mysigt!

Morgonen var lite skev bara, lyckades försova mig och blev väckt 08.04.... (Frukost kl 8 liksom...). Menmen, det gick ju bra sen. Skyller på mina mediciner.


Fikadags nu.
Kramkram!

//M <3

Sjukt tuffa dagar

Har haft en galen dag och inte mått ok alls. Blev dessutom alldeles yr på eftermiddagen, vilket gjorde att middagen blev försenad. Bra men asjobbigt samtal. Ser inte ens fram emot Idol ikväll.

Vissa dagar är bara såhär; sjukt tuffa. Helt enkelt. Det är inte vackrare än så. Rätt kolsvart.

Hoppas på en bättre morgondag.

//M

"Hemma" igen

Tjoho.
Är hemma på CAC här i Apelviken igen efter dagens utflykt till Gekås. Hade mysigt med mamma och hittade lite olika småsaker, men OJ så mycket folk det var! Fick köa in... :P Sen tog väl inte kön sådär jättelång tid, men ändå! Galet. Har aldrig köat in i en affär förut...!!!

Är nu tillbaka som sagt, har ätit middag och vilat och snart är det väl frukt som gäller. Är trött och mår allmänt dåligt, inte taggad alls. Men så kan det vara... (typ, så är det väl nästan jämt?). Usch. Ibland är livet bara inte snällt.

Hoppas ni har det bättre än jag <3
Puss och kram

//M

Väntar

Klockan är 08.40 och jag har precis ätit frukost. Är oändligt trött och skyller faktiskt det på medicinerna. Menmen, har ju sovit inatt iaf.

Klockan 10 är det mindfulness, 11.30 är det torsdagslunch (soppa, knäcke och efterrätt - INTE taggad), och klockan 12 kommer mamma och rymmer med mig en stund! Vi ska fly till gekås ett par timmar :P Sedan lär det väl inte vara lugnt där eftersom det är höstlov nu, men vem bryr sig? Bara så skönt att komma bort en stund <3

Fler som väntar på datorn så ska inte skriva för långt, jag hoppas på en bra dag och ska nu kura ihop mig i soffan under en varm filt och invänta bättre tider...!

Kram
//M<3

Så kan det gå

Haft en väldigt omväxlande dag idag!
Fick först besök av en vän jag längtat väldigt mycket efter, så det var trevligt! :D Så skönt att få tankarna på lite annat en stund :) Vi gick ner till havet, det blåste rätt mycket och det hade blåst upp skum över hela vägen!! haha, så kan det gå :P

Hade sedan ett jobbigt (väldigt, väldigt jobbigt) möte med chefen. Det gick bra, inte så, men det var jobbiga samtalsämnen som rörde runt i min redan kaotiska hjärna. Igen typ; så kan det gå.

Annars inte hänt så mycket. Skulle ha varit på Taktil Stimulering idag för första gången, men det körde ihop sig lite här inne så det får vänta till fredag åtminstone. Inte så att jag dör för det känner jag.

Är jättetrött av mina nya mediciner men har för övrigt inte märkt några större biverkningar. Lite varm bara, men det behöver ju inte bero på det tänker jag. Inte tröttheten heller, har sovit grymt dåligt det senaste. Utom idag på dagen då, försvann helt efter fikat så personalen fick komma och väcka mig till middagen x) Så kan det gå med bolltäcket på typ :P <3

Tror det blir Grey's ikväll, umgås lite med tjejerna, men nu är det fruktstund..
Kramkram

//M

Tiden går...

Jaha.
Hemsk natt, spenderad under bolltäcke. Fick sova ett par timmar åtminstone.
Chefen planerade in ett möte den enda tid som inte passade, så nu måste jag försöka ändra om hela den här veckans schema/planering. Blir troligtvis inget efterlängtat samtal ikväll heller med en viss person här. Ja, livet är underbart nästan jämt. Bara för att klaga liksom. Behandlingssamtalet idag lär ju bli en plåga också, jag tror jag vet vad vi ska prata om och jag är INTE pepp på det.

De nya kom igår, känns faktiskt mycket bättre än jag trott!!! Något positivt <3

Nej, nu ska jag gå och lägga mig under bolltäcket, sticka en stund och ringa massa samtal innan samtalen här drar igång. Ser fram emot sjukgymnastiken idag iaf, alltid något <3

//M

RSS 2.0