Complicated

Det är komplicerat.. Jag kan inte förklara och inte heller berätta. Kan inte orkar inte vågar inte. Knappt så att jag vågar skriva, är så rädd att den där bubblan som skyddar mig nu, ska brista. En såpbubbla, vacker från utsidan men hal och kletig från insidan. Och så väldigt VÄLDIGT väldigt ömtålig.
Det var första dagen i skolan idag. Bara att se alla fick mig att känna hur allt bara föll. Men, jag har motton som är starka och som jag håller mig till. Som jag desperat klamrar mig fast vid när allt börjar skaka och världen tycks snurra mycket fortare än vanligt.
Jag är inte blind. Jag ser mer nu än ni gör, för jag har lärt mig att kontrollera mig själv. Nåja, ganska bra iaf. Jag vet vad alla tecken betyder och hur de skall tolkas, men det tänker jag inte tala om. Jag skulle väl vara dum i så fall, om jag gick och förstörde allting nu! Om jag förstörde alla chanser till allt jag jobbar för. Nej, jag skall vara stark. Starkare än någonsin förut.
Så många kvällar som jag har sagt "jag orkar inte mer" o.s.v. Men se, här är jag. Varje dag är en fight, varje dag blir jag starkare. Vinner mer självkontroll.  På ett sätt tycker jag att "ensam är stark". Med alla er, som jag tycker så mycket om och litar alldeles för mycket på, blir det så himla mycket jobbigare att låtsas som om allt är bra.

Världen är uppbyggd av tal...

För tillfället är jag beredd att hålla med Pythagoras i hans teori om att allt i världen kan förklaras med tal. Lever i någon konstig kombination mellan matematik, kemi och etiska dilemman, vilket får det att snurra runt i huvudet. Har precis stått vid min keyboard i en timme och skrivit musik, trots att jag egentligen borde plugga matte som en liten blå. Skyller på att det är första skoldagen och att det är därför jag är så sjukt trött, men jag ska ändå ta mig samman snart.
<3
/M

Vanliga dagar är de bästa

Hej alla!
Precis sett Melodifestivalen, så glad att Darin gick vidare! Ok, jag är väl inget fan precis, men han har en enormt vacker röst! Låten passade honom fint. Bra jobbat helt enkelt!
Skulle ha träffat både Em och farfar idag, men istället blev det till att skriva på bokuppgiften som ska lämnas in v.8. Båda var nämligen insnöade... Tycker det räcker med snöoväder för i år! Men, uppgiften blev i alla fall klar vilket känns underbart skönt.

Var i stallet och red lillponnyn 1.5 h dressyr. Gick helt ok, men han är fortfarande lite stel efter torsdagens massage. Tränade främst skänkelvikningar och små galoppvolter. Tyckte att han var lite bråkig, vilket fick sin förklaring när jag sedan kom upp till stallet och insåg att jag kunde få in inte mindre än en näve mellan sadelgjorden och ponnyn... Underbara Diesel som ställde upp ändå! Helt otroligt att han kan dra in magen så mycket när han jobbar. Kanske finns det lite muskler där under ändå...?
Har mått ok idag, men ska försöka att inte känna efter allt för mycket, det blir bara så jobbigt. Ska upp och bädda ned mig under alla mina täcken och sätta på lite mysig musik. Jag kommer klara den här dagen på samma sätt som jag klarat så många andra. Blott en dag, ett ögonblick i sänder. Det gäller att inte tänka framåt, och att inte känna efter. Det som så småningom hinner ikapp, ja, det blir ett senare problem.
Hoppas att alla haft en fin lördag!!
Kärlek, M

Alla hjärtans dag <3

Idag är det alla hjärtans dag, en mycket mysig dag enligt mig, men eftersom man fortfarande är singel ska jag hem och fira hos en vän med en "romantisk" middag. Ser fram emot det, alltid lika mysigt att träffa henne!

Såg melodifestivalen igår, och tänker att jag nog inte är ensam om att tycka att Eric Saades bidrag var det enda som var ok? Hur som helst, vaknade den där lilla musikmänniskan i mig, och jag fick såndär pang-inspiration till ett av styckena jag håller på med, så jag sprang upp till min keyboard och skrev musik till typ 22.30.. :P
Det hade varit så väldigt roligt att få sitta med på Melodifestivalen som låtskrivare... Hah, kanske en omöjlig dröm, men drömma kan man ju alltid...

Vi anmälde mig och Diesel till ett par tävlingar igår, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Efter att jag tränat för min tränare fick jag helt sjukt ont i knät IGEN, och det har inte släppt ännu... Blir ju svårt att tävla med en skänkel, även om Diesel är helt underbar och alltid hjälper mig så mycket han kan <3

Vem som får min alla hjärtans dag - puss? DIESEL såklart!!! <3

                            

Slutprovet avklarat!

Igår skrev jag mitt sista prov ever i Kemi A. SÅ SKÖNT!!! Dessutom kändes det RIKTIGT bra för första gången på länge!! Stör mig på att jag inte riktigt fattade skiktningsuppgiften, och att svaren på pH blev orimliga (fastän jag räknade om dem helt enligt formlerna! Hoppas hon har gjort fel i provet!) men jag klarade de sista uppgifterna utan problem. Skönt att provet ändå var såpass lätt! Och jag är glad att jag lagt ner all pluggtid... Om detta nu bara blir ett VG, kommer det att kännas riktigt surt. Nu hoppas jag på ett MVG. Hoppas vi får tillbaka proven direkt efter lovet, jag är redan nervös och orkar inte vänta länge!!! =)

Diesel gick helt kanon igår, så nu känner jag mig taggad inför både dagens träning och tävlingssäsongen som drar igång nu snart.

Nu börjar sportlovet, jag längtar redan tillbaka till skolan! Saknar alla.. Redan. Men jag tror att lovet kommer att bli ok även om jag inte trivs med att vara hemma så mycket. Har en hel del att plugga på, ska rida varenda dag samt träffa vänner. Ja, jag tror att jag överlever detta lovet också ;)

Take Care
/<3

                                      
                                       


En alldeles vanligt ovanlig dag...?

Har nu pluggat klart för idag, redan! Klockan är bara 19:57, så det känns galet skönt!! Har typ bara 20 uppgifter totalt kvar att räkna, så jag tror att jag är väl förberedd =)

Idag har jag haft en dag med väldigt många svängningar. Varit deppad och känt mig sviken, svävat runt i lycka och känt det mesta därimellan. Nu är jag dock relativt tillfreds, tack vare kemin som faktiskt samarbetar med mig för tillfället :)

Började se "María eres llena de gracis" (eller "Maria full of grace" som den heter på engelska) idag på spanskan. Den var äcklig (RIKTIGT äcklig stundtals) men bra. Ska se slutet nu på fredag, så jag tänker inte ta någon mascara på fredag!

Imorgon är det sovmorgon och studiedag. :) 

Hoppas alla mår bra därute
Kramkram

Lay all your love on me...

Hej hå...

Är helt galet trött nu, klockan är bara 20.41 men hjärnan är väl utmattad efter all kemi..!
Hade laborativt slutprov idag, en mycket enkel titreringslab. Inte speciellt utmanande, så jag tror att det gick bra.
Fick tillbaka min Ke-inlämning med ett stort MVG på och en del mycket fina kommentarer, så nu är jag helmotiverad inför fredag. Kroppen verkar dock protestera, och det blir så mycket svårare att läsa när ögonen vägrar vara öppna..!

Film imorgon på spanskan, och jag vet fortfarande inte vilken film jag ska se!! Todo sobre mi madre? La Zona? El labirinto del Faun? Volver? Maria llena de gracia? Vi får väl se vilken som känns minst skrämmande imorgon =)

Nej, nu ska jag ta mig samman och fortsätta med kemin en stund till. Snart är det ju lov och då kan man sova. All sovtid är förlorad pluggtid ;)


Jag ser inte vart jag drömmer
Hör inte vem jag är
Jag lever en dröm, eller drömmer jag ett liv?
I sig själv är man aldrig säker


RSS 2.0