Inget händer

Jag vet att jag ALDRIG uppdaterar här längre, men jag har mått så sjukt dåligt att jag inte orkat. Jag bloggar på min andra blogg, försöker lura omgivningen.
Imorgon åker jag till Capio och är där en vecka. Kommer väl inte hjälpa, men det blir skönt (om än jobbigt) att komma dit och träffa personal+behandlare. Det skrämmer mig bara att jag inte varit hemma så länge sedan psyk, men redan känner att jag behöver en slutenvårdsvecka. MINST en egentligen...
Ska försöka låta bli att tänka nu, låta bli att känna. Mycket ångest ikväll.
Love till er alla.
//M

PROSIT

Kanske var det inte jättesmart att springa runt ute i 6h med tjejerna igår (även om det var härligt <3), för idag har förkylningen bestämt sig för att bryta ut. Är jättesnuvig, nyser hela tiden, är varm och jättetrött. Men yes, skola blir det! En liten stund iaf.
Lite snuva hit eller dit. Mår man ändå skit kan man lika gärna vara förkyld.
//M

Knyt båda nävarna och fokusera på något bra

(jobbar på min uppdatering!!)
Ligger i sängen igen. Som vanligt. Har ont överallt, och jag tror inte det bara är förkylningens fel. Inuti skriker rösterna, runt mig vinglar michelin-madde och visar upp sig i speglar och på kort. Jag hatar (HATAR) att ha det såhär. Hatar att känna hur det går utför. Ändå kan jag inte, vill jag inte, orkar jag inte bromsa. Just ätit kvf och det skrämmer mig hur fort jag blir sämre. Psykiskt. Fysiskt. Fast det inte syns.
Ska sätta på en film och försöka fokusera på något annat en stund.  Filmtips? Jag kan ju nästan inte se några filmer alls utan att drömma mardrömmar. Hopplöst.
Jag är hopplös.
//M

We'll be fine... Right?

Inget är bättre. Allt är samma. Jag faller, vill falla fortare. Vill ner, bort, tillbaka, iväg. Inget funkar.
Har nu en "officiell" blogg (minns inte om jag berättat det...?) där jag skriver positiva saker, men också censurerar mitt liv: illbefine.myshowroom.se
Dock har jag nu varit både förkyld och utmattad, och därför inte orkat uppdatera.
Laddar upp lite bilder från Trassel, där den där "mamman" känns rätt mycket som min anorexi. 
//M

RSS 2.0