wnofn3piohnpg

Jag hade ingen rubrik. Sorry.
Jag är hemma över natten. Har återigen kört mig själv långt över gränsen, och nu känner jag hur jag börjar lägga av. Synen blir sämre, kroppen vill inte röra sig och andningen går trögt. Nej, det är inte pga låg vikt eller fasta, utan på grund av stress, ångest och depression.
Har mina fina vänner, tack gode gud för dem.

Imorgon börjar jag skolan. 1h. Känns helt och hållet övermäktigt. Får väl se hur det blir. <3
//M

Bad or worse

Hej
Uppdaterat sjukt dåligt, jag vet, men jag liksom bara kollapsade i psyke och kropp. Föll ihop och orkade inte resa mig. Legat i sängen fram till i torsdags.
Nu är jag hemma på permission till imorgon fm. Egentligen på tok för tidigt för att börja sova hemma, men ska på konsert ikväll och man kan inte komma till avdelningen så sent. Så, shit happens.
Sitter nu och väntar på att boyfriend ska komma förbi en stund <3 Därefter blir det stallet, vila, stan och slutligen konsert. Har väskan full med lugnande så det ska nog gå.
//M

Mår illa

Så äcklad av min kropp och mitt jag att jag mår illa. Konstant. Imorgon slutar jag med den medicin jag tror har orsakat denna enorma ökning av kroppsstorlek. Visserligen inte vägt mig, men jag ser ju hur jag ser ut, och det kan jag lova er; det är ingen vacker syn.

Kära livet... JAG HATAR DIG.
//M

Tävlingsdag

Idag var det tävling (lok p-hopp), så jag har varit där och hjälpt till hela dagen. Krattat, viftat flagga, burit hinder...
Nu tillbaka på avd, mår skit (det blev helt klart för mycket utmaningar idag) och är galet trött i både huvud, kropp och själ. 
Ska försöka sova trots att det är tidigt. Fått dubbel dos lugnande så jag tror det ska gå.
//M

Strul

Ledsen att jag inte uppdaterat, internet har krånglat hela tiden... Men nu verkar det fungera igen!
Här händer absolut ingenting. Har ångest, äter mat, tar allt starkare mediciner för att försöka slappna av. Ser på film, sover, löser korsord (när bomullen i hjärnan inte stoppar all tankeverksamhet). 
Det är påsk utan att det känns. Det snöade imorse, är fint väder ute nu, men det spelar ju liksom ingen roll när man är inlåst. 
Tragiskt inlägg, jag vet. Tyvärr är mitt liv just så tragiskt. Nu i alla fall.
//M

Nu i ro, slumra in...

INTE. Tänkte att jag kanske hade kunnat få en god natts sömn eftersom jag varit mer än lovligt trött idag, men icke. Ångesten sliter i mig och jag kommer inte kunna sova på ett bra tag. Tankarna är många och elaka. Aldrig blir det som man vill... Och allting är detsamma. År efter år. Med viss försämring.,
Tro inte att jag inte försöker, för det gör jag. Det är bara så jävligt att gå i uppförsbacke och motvind (orkan) hela tiden, med tankar och människor som gör allt för att dra ner en och fälla en. Jag har så svårt att andas och så svårt att orka.
//M

Konsten att göra ingenting

Tränar ytterst intensivt på "Konsten Att Göra Ingenting". Det känns väl inte super direkt, men har inte mycket till alternativ. Det är kaos ute på avdelningen, så det är säkrast att hålla sig inne på rummet.
Har mycket ångest idag trots bomullsludd i huvudet pga alla mediciner. Imorse vinglade jag bredbent fram i korridoren, bad dörrkarmen om ursäkt när jag krockade med den innan jag plötsligt insåg mitt misstag och började fnissa hysteriskt (trots att jag egentligen bara ville gråta). Ramlade in i rummet, drog igen dörren och blev stående vid dörren och undrade vad tusan som hänt. Ändå höjer de medicinerna på tors... lovande..? :S 
Nåja. Har dator iaf. Försöker distrahera ångesten. går sådär.
//M

Så segt

Inte gjort någonting idag. Eller jo, haft psykologsamtal, men annars inget. En fin vän åkte hem härifrån idag, så nu blir det ensamt och mycket tomt...
Slipar mina kunskaper i Harpan och lyssnar på musik samtidigt som jag försöker att inte börja gråta eller låta ångesten ta över. Kul liv.
//M

And it's all coming back to me...

Alla tankar. Alla känslor.
Det känns som om jag ska drunkna. 
Hjärnan är borta, hjärtat rusar och allt som finns i min värld är ångest.
//M

Drogad

Stark ångest igårkväll. Fick lugnande, och är nu så drogad att jag helt tappat verklighetsuppfattningen. Kan inte gå rakt, knappt prata. Kul
/m

RSS 2.0