Årets sista dag

Ja, nu är det snart slut på 2010! Tack och hej säger vi bara! Sorgligt på sätt och vis, javisst, men på det stora hela blir det väldigt skönt med nytt år!

Nytt år
Ny chans
Nu är allt upp till mig

Kanske blir inte det kommande året riktigt vad jag trott - och just därför ska det bli så HIMLA mycket bättre!!! "Vad gör vi? NU KÖR VI!!"

Planer för idag; inga särskilda. Vi ska äta suppé ikväll och klä oss nyårsfina, se fyrverkerier vid tolvslaget och bara njuta av varandras sällskap. Så lyder planen ;P

Bamsekramar till er alla

//M <33

Som ett brev på posten

Hej och hå, speciell dag!

Hade sjukgymnastik direkt på morgonen, och precis som jag anat kom alla känslor och all ångest som ett brev på posten. Halv-exploderade på mitt rum en stund efter, men blev alldeles trött väldigt fort och somnade.

Sov ända fram till lunch, så fick kasta mig ur sängen och halta ut till Villan för att luncha, missade x2000 och fick ta ngt B-tåg istället som gick på tok för långsamt. Menmen, "bättre sent än aldrig"!

Har nu haft en nostalgistund och spelat The Sims i typ 30 min innan nostalgikänslorna försvann och det helt enkelt kändes rätt tråkigt. Skrev ett brev till en person som betyder mycket för mig, så ska nu halta ut i kylan för att posta innan det blir

1. Fika
2. Samtal
3. Mindfulness
4. Middag

Eftermiddagen kommer att gå i ett med andra ord.


Hoppas ni har det bra därute!

//M <3

Rörigt

Ja, det är lite rörigt i livet för tillfället... Är nervös för morgondagens sjukgymnastik, har lite allmän ångest inför nyår, har börjat äta i Villan (för att träna, ska flytta ut dit redan v.2) o.s.v. Det är minst sagt rörigt på insidan, och det är också därför jag inte uppdaterat. Har helt enkelt inte haft RO att sätta mig här och skriva!

Har satt på locket på alla känslor för att hantera dem (inte så bra eg, I know) och det fungerar ganska bra. Allt för överlevnad liksom!

Har inte så mycket planer för dagen. Mitt knä vill inte samarbeta så promenad får jag klara mig utan idag. Ska ut och fika i Villan om en stund, men annars blir det nog bara lite film och musik idag. Det finns ingen riktig ork faktiskt.



Stor kram till er alla

//M

Annandagen

Rörig och fullspäckad dag...!! Åkte först ut med mamma till Kungsmässan för att inhandla ny vinterjacka. Hittade en underbart fin dunjacka som inte var alltför dyr, så den ligger här på sängen bredvid mig nu :P
Därefter blev det direkt ut till stallet för att pyssla om hästen. Frös som en liten blå, men red dressyr ändå, och det gick rätt ok. Emellanåt iaf. Menmen, är det iskallt så är det..!
Är nu här hemma en liten stund och värmer mig innan det blir till att ta på sig halva garderoben och åka ut för att titta på brorsans bandy-match. Jaja, blir nog trevligt.
Mår sådär idag, jobbigt, och det blir både skönt och hemskt att åka tillbaka till Varberg imorgon. Trots att dagen har varit ok kan man väl säga såhär; den hade varit miljarder ggr bättre om jag inte lyckats skada mitt knä IGEN! Gör ont som sjutton så ska ta ett par värktabletter nu innan jag sätter mig framför brasan.
Stor kram
//M

"...jag vill till stallet gå..."

GOD JUL!!!
Ja, tänk, nu är det jul! Och tro det eller ej, men dagen börjar bra - helt underbart faktiskt - och jag svämmar över av julkänslor :)
Vaknade och fick ett paket av min älskade lillebror; en liten len sten med texten "Njut!" på. Så mitt i prick!
Och när jag kom ned till frukostbordet (som var dukat med levande ljus och massvis med godsaker) låg ett julkort på min plats från en underbar person jag inte hört av på flera år! Var inte ens säker på att hon var kvar i livet, men jodå! Ska ringa henne senare idag, men nu bär det av till stallet för att pussa Diesel god jul :)
Ska träffa flera kära vänner idag också, kanske blir det inte så hemskt idag som jag först trodde? <3
Stora julkramar till er alla. NJUT! Vi har en vit jul, och alla världens möjligheter framför oss!
//M <33

"Dan före dopparedan"

Ja, det är den 23:e december - dagen före julafton - och jag ligger hemma och bloggar :) Har precis slagit in en massa paket och placerat under vår lilla gran :P
Åkte från CACV vid 10-tiden och ganska direkt ut till stallet. Red dressyr barbacka i snön, och det gick faktiskt JÄTTEBRA!! :D Var sedan bara hemma och vände - skulle till jul-Liseberg med familjen. Trevligt trevligt ;)
Mår sådär, det är jobbigt, men det går. Jag försöker hålla huvudet över vattenytan och ta hjälp och stöd från alla som erbjuder det - ett väldigt stort steg i sig!
Älskar er, mina fina.
Snart är det jul. På riktigt.
Kramar
//M <33

"När det lider mot jul...."

Är helt inne i en Coldplay yra och lyssnar på dem 24/7. Bra musik och bra texter (jag vet, jag är lite efter... men bättre sent än aldrig!! :P )!

Här händer inget speciellt idag. Har samtal och sjukgymnastik. Är lite småförkyld fortfarande så jag tänker inte hitta på något speciellt. Jo, förresten, har taktil också!! Mycket som händer idag :P Alltid lika skönt med taktil :)

Hade en tuff kväll igår, men överlevde ju uppenbarligen, så nu sitter jag och tänker på alla fina där hemma som går på jullov idag! Något jag ju gjorde redan i slutet av augusti... :P Jaja, så kan det gå ibland. Saknar alla väldigt mycket, och det ska på sätt och vis bli skönt att komma hem lite över jul - även om det samtidigt är väldigt jobbigt.

Ska gå in till mig och sätta på en film nu och fortsätta på min lilla stickning.

Hoppas ni får en fin dag i snön :)

Kram
//M

Fix you

Dagens låt: Fix you. Älskar den!!!

Är sjuk idag (inte extremt, men lite och alldeles tillräckligt) så känner mig lite ynklig. Annars är det ok. Insidan är relativt hel efter min underbara fredag, vilket är enormt skönt. Är tillbaka på Capio och längtar på sätt och vis efter morgondagen - eftersom det innebär nya samtal :)

Lyssnar på "Den som vandrar om natten" av Marianne Fredriksson, som en underbar personal tog med sig hit till mig (Ljudbok, för den som undrar.). Grymt bra! Är på 7:e skivan av tio, så den går mot sitt slut, men än är det en bit kvar. Perfekt för små trötta sjuklingar! :)

Försöker leva i nuet och tolka positivt.

Love
//M<3

It's a beautiful day :)

Ja, jag har haft en fantastiskt härlig fredag här hemma!
Inledde dagen med en tur ut i skogen med min underbara ponny. ISKALLT verkligen, men härligt.
Lunchade med mamma på ett café och begav mig sedan till skolan. Träffade N där, och lilla+stora C samt L. SÅ underbart att se dem igen!!
Efter att jag sagt hejdå och God Jul till dem tog jag en buss in mot stan för att köpa julklappar.Skickade iväg ett spontant sms till lilla sis och fick svar -> slapp gå på stan ensam!!! Pratade med lilla J i telefon under bussresan, lika trevligt som alltid <3

Gick på stan med lilla sis och hittade mer än jag hoppats på. så nu är jag nästintill klar!!! :D Känns helt underbart <3 Sprang på stora J på stan och bestämde med henne att vi ska ses i jul, ser fram emot!!! Hah, och som avslutning på stadsturen, träffade jag en person på bussen hem jag inte träffat på myyyyycket länge! :)
Mår inte riktigt 100 nu, men har skött mig och utmanat mig själv idag. Jag har klarat det rätt bra, faktiskt, men det ska på sätt och vis bli skönt att komma tillbaka ner till CACV imorgon. Lite trygghet, innan julutmaningen börjar.
Väntar på fina samtal i veckan, kanske är inte allt så hemskt ändå? Även fastän det tar lite tid innan känslorna kommer att förstå det.
Stora kramar till er alla
//M <3

Permission igen!

Trots alla gigantiska uppförsbackar jag varit i/ är i är jag nu hemma ett par dagar på perm. för att försöka få ordning på lite julklappsinköp! Har ju inte börjat än ens, och det är snart bara en vecka kvar till jul! Helt SJUKT vad tiden har gått fort!!!
Trots att det är lite tufft nu, är det ändå på sätt och vis skönt att vara hemma. Saknar folket på CACV, men får träffa folk här hemma jag inte träffat på mycket länge! Så det är som alltid: blandade känslor.
Kram på er alla
//M

Pass

Jag orkar inte skriva så mycket idag, upplever en mindre livskrasch. Jag har en fantastisk behandlare som stöttar och vi hade ett toppenbra samtal idag. Vänner som finns - tack <3

Skrivit musik idag. Ja, du läste rätt! Tillräckligt mycket kaos på insidan ger inspiration nog för att musiken ska skriva sig själv. Det är en underbar känsla <3

Tack alla finingar här som hjälper mig igenom dagarna!!! Love<3


Styrkekramar till er alla

//M

Bibeln.

Har haft fullt upp med känslor, tankar, basal kroppskännedom, samtal o.s.v. Hela dagen. Men varje ledig stund idag, har jag satt mig ner och bläddrat i Bibeln. Fram och tillbaka, läst utan att egentligen läsa. Varför? Bibeln är trygghet. För mig i alla fall.

Kanske ska jag träffa en av mina små änglar ikväll. Jag hoppas och längtar. Men annars blir kvällen ändå som den blir. Jag försöker att vara här och nu och finna ro i det. Värst vad mindful jag blev då? Hah, arbetsskada... x)

Ska in på mitt rum och ha siesta nu, och kanske börja packa inför helgens permission, och därefter promenera ut i vintervädret.

Önskar er alla en fin eftermiddag och kväll!! Jag tänker så mykcet på er alla!!

Stor, varm kram

//M <3

Julklappar högt och lågt..!!

Nu ÄNTLIGEN har jag börjat spåna kring alla julklappar! Insåg att jag har  M A S S O R att fixa!!! Menmen, lite småtrevligt har jag mitt i stressen. Ska pyssla en del och försöka ge lite mer personliga julklappar i år. Får väl se hur det blir! Är ju inte speciellt pysslig av mig egentligen...

Solen skiner och det är kallt som attan, men ljus i livet är alltid bra! :) Snart kommer väl lilla J också, ser fram emot det! Ingenting speciellt planerat idag heller, jag jobbar på och fortsätter smida julklappsplaner.. ;)

Btw, fick inte ihop någon ny låt igår, men satt och spelade LÄNGE. Jaja, mådde bra av det också. Kan inte skriva på kommando, inspirationen kommer när den kommer!

Kramkram
//M<33

The Sound of Music

Det är söndag. En VÄÄÄÄLDIGT seg söndag! Har sovit bort ett par timmar, och roar mig istället med att försöka pyssla ihop en ny låt. Det går sådär, motivationen finns med kreativiteten saknas, och den är rätt svår att tvinga fram!!! Jaja, så kan det vara. Får väl se om jag får ihop något eller inte.

Annars har jag inte så mycket planerat för dagen. Det är mest att stå ut liksom! Söndag - det säger väl sig självt? Ska nog ut och promenera i kylan om en stund. Solen skiner så det är åtminstone bra väder!!

Fattar inte hur folk gör för att skriva långa och intressanta inlägg..?? Menmen, lever man pensionärsliv utan spänning blir väl inläggen därefter... ;)

Imorgon kommer lilla J hit till mig, längtar så!!! Det var alldeles för längesen vi sågs.. <3


Kram på er
/M

Back on track

Är tillbaka "hemma" och jobbar på att komma in i strukturen här igen. Skriver lite snabbt nu bara för att visa att jag fortfarande är vid liv, men ska snart över till behandlarhuset för samtal.

Det är min 96.e dag på Capio, snart 100 dagar! Om jag ska fira? Hah, njae... :P

Det är fredag och lugnt här, och jag har "jet-lag" trots att jag inte flugit. Det är alltid jobbigt att vara ute på utflykter!! Men som sagt, nu landar jag här igen.

Har inte så väldigt mycket mer att skriva. Allt i tillvaron är relativt, så för tillfället känns det relativt bra, och det är bara att fortsätta simma.

Stor kram till er alla

//M

I'm on my way

Sitter på mammas jobb och är mer eller mindre påväg tillbaka till Capio!!! Herregud, krock i hjärnan, för jag längtar samtidigt som jag fasar. Tänker att det kanske inte är så konstigt?? Jaja, saknar alla finingar iaf <3

Var i stallet hos ponnyn och red igår, och det gick faktiskt jättebra!! Kändes nästan som före Capio..! <3 Älskar min lille Diesel och vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan honom!!

Mycket utropstecken och frågetecken idag, men det är också lite så jag känner mig. Ny packning i ryggsäcken, kaos i hjärnan och vägskäl där jag inte vet vad jag ska välja. Om jag ens kan välja själv..?

Kram på er

//M

Wanna go home...

Hej därute!!

Är iväg på villospår och egen "turné", och har så varit sedan i onsdags. Förhoppningsvis kommer jag nu snart att flytta tillbaka "hem", för jag trivs inte i den miljö jag befinner mig nu trots att jag har fina människor omkring mig här med. Väljer att inte kommentera det mer än så för tillfället.

Har nu suttit och räknat ekvationer en längre stund och på så sätt lugnat ner mig, men nu är det snart tillbaka "upp" och äta lunch. Därefter möten, och en oskriven framtid. Hah, ja, poetiskt - men mycket sant.

Alla ni som läser och har mitt nummer får jättegärna ringa, jag saknar er obeskrivligt mycket.


LOve

//M<3

RSS 2.0