Lägg av

Den som inte vet hur det känns att ha konstant ångest + de diagnoser jag har kan fan aldrig förstå.

Orkar inte

En vecka till balen. En vecka. Eller, 31 maj är den. Måste. Klara. Tills. Dess.
Vad som händer sen vet jag inte. Tror inte någon vet det. Jag faller och faller och faller. Fortare, hårdare, mer bestämt, mer panikartat...
Konstant ångest. Kan inte prata för musklerna låser sig, och när jag väl KAN prata - då VÅGAR jag inte. Så fort jag öppnar munnen och försöker säga ngt, bränner tårarna ännu värre än vanligt.
Bryter ihop för ingenting.
Och jag orkar inte skriva mer nu.
Finns en "officiell" blogg ni kan följa, om ni vill ha den lite mer positiva bilden. Visst, inga problem, men våga inte tro att det är sanningen. Det är bara ytterligare ett sätt att lura folk att tro att allt är väl.
//M

Give it a go

Försöker skapa en ny blogg via myshowroom. Blogg.se är super för att blogga enkelt, men snyggt blir det inte alltid. Får väl se hur det blir, länkar till en ny blogg så fort jag har en, tills dess bloggar jag förstås här <3 Dessutom kommer jag ha kvar den här bloggen som privat blogg, den andra blir mer offentlig.
//M

I'll be fine...


Nyvaken

Sov katastrofdåligt inatt. Jobbig kväll igår, och när jag väl lugnat ner mig kraschade plötsligt en GETING i mitt hår. Livrädd för getingar. Grät och hoppade ur sängen. Bytte sovplats, somnade. Blev väckt vid 8 för frukost, somnade därefter om och sov till 10. Ska inte åka hemifrån förrän typ 12, så jag har fortfarande lite tid.
Mår piss. Idag med.
//M

Krasch

Krasch idag. PANG. Kan ju berätta att det gjorde hemskt ont, och att jag vet att det blir samma ikväll, imorgon, dagen efter det och dagen efter det. Det är inte lätt att orka tro. 
//M

Sängliggande

Spenderar rätt mycket tid liggandes i sängen. Mår dåligt över det, jag borde vara ute och träna istället. Men så fort jag försöker hitta på något, får kroppen ett direkt bakslag! Ångesthöjning, lealösa muskler och extrem trötthet. Den vill ingenting. Orkar ingenting. Kan ju säga att det INTE är pga vikt eller sådär, den är bara helt slut och jag tror det beror på att min själ är så galet trasig.
Fattar inte hur jag ska klara en.dag.till.
//N

Hoppis och Skuttis

Hopptränat med ponnyn idag. Gick riktigt bra trots värmen (han tycker ju inte direkt om värme egentligen...) och han var väldigt pigg och studsig! Bana på 95cm utan problem, och jag var inte rädd! Stort framsteg från förra veckan. Tränaren var nöjd, ponnyn superlycklig <3 Älsklingen kom ut till stallet och överraskade mig (plötsligt när jag tittade upp på läktaren så satt han där! <3 ) så det var ju skönt att hoppningen gick fint <3
I övrigt mår jag skit. Verkligen dåligt, och håller på att trilla dit riktigt ordentligt. Igen. Kanske är jag sjuk. Kanske är jag det inte. Hur som helst mår jag vansinnigt uselt. Ni som inte tror det kan ju skita i det, jag är inte den som överdriver hur jag mår. Inte åt det här hållet iaf.
Lyssnar på Ta inga order - Kapten Röd <3
God natt. Eller, så god natt som möjligt. Själv är jag glad om jag alls kan somna och drömma något annat än mardrömmar.
//M

Yrsel

Galet yr idag. Längesen jag kände såhär. Skönt men jobbigt. 
Gick till skolan trots att jag hade studiedag. Hon gick förbi, jag tror att hon såg men jag är inte säker. Hatar att jag kan lura dem som står mig närmast. Hatar. Ändå gör jag det.
I em blir det hoppträning (hur jag nu ska orka det i värmen) och därefter vill boyfriend så himla gärna att jag ska gå med på en av hans kompisars föreställning, så jag får försöka. 
Idag är egentligen en "orkar ingenting för jag har massa ångest"-dag. Men jag gör som jag brukar; ler, skrattar, kramar om och lurar allt och alla. Så kan det gå.
Världen snurrar i mitt huvud.
//M

Bara förstå...

Jag vill att någon ska förstå, men jag orkar inte förklara längre. Jag orkar inte. 
När min älskade vän gav mig en blick, EN ENDA BLICK, och såg igenom allt så kände jag hur jag föll. Musklerna i ansiktet började rycka, mungiporna blev tyngre att hålla upp och ögonen tårades. Så nära att bryta igenom. Jag lever på gränsen hela tiden, så nära att falla. Vinglar fram genom tillvaron. Jag sluter mig, stänger in mig för jag är så skör. Kroppen får långa förlamade stunder så fort jag lägger mig ner. Ögonlocken faller igen och jag kan inte röra en enda muskel i hela kroppen. Knappt andas. Det är läskigt. Och skönt.
Jag vill bara bort.
The only way out is through everything she's running from; once to give up and lie down

//M

DET GÅR JU INTE!!!!!

ÄR JAG SÅ MISSANPASSAD ATT JAG INTE KLARAR ETT LIV UTANFÖR SJUKHUSET???????

Hothothot

Riktigt sjukt varmt idag!! Varit iväg med mamma och tittat lite på en westerntävling, var rätt mysigt. Åkte sedan ut till ponnyn och tog in honom från hagen, stackarn var jättehungrig men blev glad igen när han fick mat :) Nu väntar matteplugg, ska hjälpa en vän inför hennes slutprov.<3
Vill egentligen bara ut i skogen med ponnyn och lufsa, men det får väl bli en annan dag. Är trött och behöver komma ifrån mig själv - det enda här i livet man liksom inte kan fly från. Oh happy day. NOT.
//M

Trött ända in i själen

Jag är så trött. Så vansinnigt trött, och jag vill inte mer. Vill inte vill inte vill inte. Sovit hela dagen men blir bara allt tröttare. Spegelbilden växer sig enorm, värre varje dag. 
Jag ler, låtsas, och alla tror det de ser. Jag är kanske sjuk. På riktigt. Eller??? Jag vet inte, tror inte och kan inte bestämma mig. Gör det skillnad då? Allt känns hopplöst jobbigt ändå.
Fick en puss av min ponny. Älskade honom och grät inuti. Mitt liv skulle ju inte bli såhär.
//M

Har ju inte berättat

Är utskriven från psyk. 
Ska på bal med boyfriend. 
Jag vrider och vänder på livet, men det blir ändå fel. Har kört på lite för mycket det senaste, är supertrött idag och mår dåligt. Ligger och vilar, försöker att släppa allt och bara vara men det är svårt.
Ska se på film. Skriver kanske senare.
//M

Dött

Ja. Det har varit sjukt dålig uppdatering här, och jag ber så mycket om ursäkt för det. Mitt i all kärlek till/från boyfriend, mina underbara vänner, matteplugg och stall med älskade ponnyn har jag tappat bort mig själv.
Jag faller. Känner mig ensam. Drar ner och plockar bort, rör mig mer och spegelbilden växer fortare än någonsin. Jag gråter inombords och inget kommer ut. Jag behöver hjälp (HJÄLP med stora bokstäver) men vill inte ha det. Absolut inte. Jag vill ner, bort, längre. Komma bort från allt för orken är borta och jag vill inte.
Jag skrattar och ler, studsar runt och är glad, är ambitiös och hjälper till såväl hemma som i stallet. Ingen ser förbi. Ser igenom. Och hur glad jag än verkar, så skär taggtråden i mitt inre och jag vill försvinna.
Hård sanning. Obekväm. Och så förbannat sann. 
Jag blir helt enkelt inte frisk.
//M

RSS 2.0